Total Facility Group

wabred holding logo1groenweg smb gcm systems groeneweg dienstenrelamp service nederland

Werkwijze

De meeste schoonmaakbedrijven werken doorgaans met werkprogramma’s waarin de dagelijkse, wekelijkse en periodieke schoonmaakbeurten zijn opgenomen. De uitvoering daarvan gebeurt echter niet altijd efficiënt. In de praktijk wordt de aandacht gelegd op de dagelijkse en wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden, terwijl de maandelijkse en (half)jaarlijkse werkzaamheden niet of nauwelijks worden uitgevoerd. Groeneweg BV zorgt daarom in overleg met u dat ook de incidentele werkzaamheden correct en tijdig plaatsvinden.

Certificering

Kwaliteitszorg is bij Groeneweg BV in het beleid en in de uitvoering geïntegreerd. Alle factoren die bijdragen aan het leveren van ´goed schoonmaakwerk´ hebben in het werk en de procedures een plaats gekregen. Methodieken en procedures zijn belangrijke middelen om kwaliteit te borgen. Tevens beschikken wij over een VCA* certificaat.

Dagelijks Kontrole Systeem

De kwaliteit van onze werkzaamheden wordt periodiek gemeten. Groeneweg BV hanteert hiervoor het Dagelijks Kontrole Systeem (DKS) van Vereniging Schoonmaak Research (VSR). Dit bestaat uit het herkennen van vuilsoorten, vuilbeoordelingscriteria en een eenvoudige administratieve rapportage. De klant heeft daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een onafhankelijke VSR-meting door een extern adviesbureau.

Het logboek

In het logboek kan onze klant korte opmerkingen of instructies voor het schoonmaakteam opschrijven. Het schoonmaakteam kan zo heel makkelijk worden aangestuurd. Dit logboek dient als controle- en communicatiemiddel voor zowel onze collega´s, klanten als het schoonmaakbedrijf.

Meer informatie?

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Groeneweg BV

Wij zijn u graag van dienst!

E-mail
info@groeneweg-smb.nl

Telefoon
078 - 630 58 50

kantoor