Total Facility Group

wabred holding logo1groenweg smb gcm systems groeneweg dienstenrelamp service nederland

Over Groeneweg Schoonmaakbedrijf

Groeneweg BV is al sinds de jaren '60 actief in het verzorgen van uiteenlopende schoonmaakdiensten. Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten, bent u bij ons ook aan het goede adres voor specialistische reiniging. Ons werkgebied varieert van kantoor)gebouwen tot onderwijsinstellingen.

Door onze jarenlange ervaring en een scherp oog voor ontwikkelingen in de markt kunnen wij soepel inspelen op de actuele praktijk van opdrachtgevers. Als dienstverlenend bedrijf kunnen we hierdoor een op maat gesneden service-pakket aanbieden, dat verder gaat dan alleen schoonmaken!

Wij vinden kwaliteit, flexibiliteit en vakmanschap erg belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het opleiden van onze medewerkers en het toepassen van de juiste technieken. Zo kunnen we samen bepalen in hoeverre ons personeel, wat bij schoonmaakwerkzaamheden frequent bij u over de vloer zal komen, de kantoorvoorraad kan beheren en aanvullen. Dit beperkt zich niet alleen tot reinigingsgerelateerde artikelen, u kunt het zo gek niet bedenken of wij dragen er zorg voor!

''Ook bij spoedgevallen en als er tijdelijk meer behoefte is aan schoonmaak- of ander personeel, bijvoorbeeld bij evenementen of ziekte, kunt u bij Groeneweg terecht!''

Meer informatie?

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Groeneweg BV

Wij zijn u graag van dienst!

E-mail
info@groeneweg-smb.nl

Telefoon
078 - 630 58 50

kantoor