Total Facility Group

wabred holding logo1groenweg smb gcm systems groeneweg dienstenrelamp service nederland

Tapijt reiniging

Het reinigen van tapijt is een van onze specialiteiten. Groeneweg BV is zich bewust van het feit dat er verschillende soorten vezels zijn die elk op een eigen wijze gereinigd moeten worden. De door ons gebruikte middelen zijn niet schadelijk voor mens, huisdier en milieu. De vloerbedekking kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen.

Voordat het tapijtreinigen begint wordt het tapijt grondig gecontroleerd op vervuilde gebieden en vlekken.

Inloopverontreiniging en vlekken in tapijt behandelen wij met een speciaal middel tijdens het tapijtreinigen. De diverse door ons gebruikte middelen versterken elkaar om zo het beste reinigingsresultaat te verkrijgen.

We verplaatsen de meubels voor en tijdens de reiniging. Zware kasten kunnen niet verplaatst worden. Meubelpoten worden beschermd door deze op vilt te zetten. Voordat wij uw pand verlaten wordt het tapijt nogmaals gecontroleerd op achtergebleven vlekken om er zeker van te zijn dat u tevreden bent. Achtergebleven vlekken worden door ons uiteraard verwijderd.

Uw tapijt is schoon/gereinigd. Het is nu belangrijk om het tapijt te beschermen tegen vervuiling. Een beschermlaag tegen vuil laat als het ware een onzichtbare laag achter op uw tapijt, die voorkomt dat vervuiling in het tapijt kan doordringen. Ons tapijtreinigingsmiddel bevat al een beschermlaag om vervuiling na het tapijtreinigen te voorkomen, maar we kunnen ons voorstellen dat u bepaalde gebieden extra wilt laten behandelen tegen inloopvuil. Op uw verzoek worden veel belopen gedeelten behandeld met een extra beschermlaag voor de hoogst mogelijke bescherming van uw kostbare tapijt.

Meer informatie?

Glazenwasserij en Schoonmaakbedrijf Groeneweg BV

Wij zijn u graag van dienst!

E-mail
info@groeneweg-smb.nl

Telefoon
078 - 630 58 50

kantoor